Elérhető legújabb termékcsaládunk a HPC Unique End Mill

Változó spirálszöggel és eltolt élgeometriával, valamint nyakalással és weldon lapolással. A változó horonymélységnek köszönhetően, a szerszám nagyobb terhelésnek tehető ki, illetve előző HPC szármarónkhoz képest, kétszer annyi leválasztott forgács elvezetésre képes, valamint rendkívül jó hősokktabilitással rendelkezik, a speciális bevonatnak köszönhetően!

Termékpaletta bővítésünknek, illetve a folyamatos innovációs fejlesztéseknek köszönhetően, hamarosan érkezik HPC Unique End Mill szármarónk.

A már jól bevált paramétereket továbbfejlesztve, úgy alakítottuk ki új HPC Unique End Mill szármarónkat, hogy a szerszám a nagy teljesítményű forgácsolás közben fellépő hőhatásokra rendkívül jól reagáljon.

A Unique HPC szármaró speciális spirálszögét annak érdekében alakítottuk ki, hogy a megmunkálás közben fellépő rezonanciát nagyban csökkentsük, illetve a speciális bevonatnak köszönhetően, valamint a magas minőségű tömör keményfém alapanyag miatt a kopásállóság is a kétszeresére növekedett előző HPC szármarónkhoz képest.

A változó horonymélységnek köszönhetően a szerszám nagyobb terhelésnek tehető ki, illetve előző HPC szármarónkhoz képest, kétszer annyi leválasztott forgács elvezetésre képes.

Első sorban rozsdamentes acélok és saválló anyagok, szénacélok és hőálló ötvözetek, valamint magas keménységű acélok és titánötvözetek megmunkálásához ajánljuk!

A termék Júliusi hónapban kerül termékpalettánkra nyakalt kivitelben, weldon szárral.

Tovább a termékre: Ide kattintva

Tulajdonságok:
- Rendkívül jó kopásállóság
- Változó horonymélység
- Eltolt élgeometria
- Változó spirálszög a rezonancia csökkentése érdekében
- Speciális bevonat a széleskörű alkalmazhatóság érdekében
- Weldon szár (h5 tűrés)
- Nyakalt kivitel
- Rendkívül magas forgácsolási paraméterek mellett is stabil teljesítmény
- Rendkívül ellenálló a nagy teljesítményű forgácsolás során fellépő hőhatásokkal szemben

Legfőképp szénacélok, rozsdamentes acélok, hőálló ötvözetek és titánötvözetek megmunkálásához ajánljuk!

Kosár

Termék Ár
Összesen:
Minimum rendelés nettó 6000 Ft.
Kérjen árajánlatot
Kosár megtekintése